Slovenské addony do NHL 09 - Diskusné fórum: Brankari
Mj 01 2025 18:45:44

Novinky
Najčítanejšie za
7 dní 14 dní mesiac
Žiadne pridané novinky :(.
panele

Témy fóra
Najnovšie témy
cyberface
Tipsport Liga Dresy ...
Nový tvorcovia
dresy
Sezóna 21/22
Najhorúcejšie témy
Žiadne témy
panele

Posledné články
Návod na úpravu ma...
Kosice Champions League
slovan-to-khl_v1.0
Info
panele

Posledné komentáre
Novinky
Pokud chcete, aby...
Nahral som si tip...
Ahoj pls kde najd...
Články
teším sa keď t...
tak ale bolo by t...
Ved sú otrasné :(
Stránky
Brezno bude DETVA...
Ahoj,mam na Teba ...
Ty kokoos 10 E ?z...
Downloady
nefunguje stiahnut
nefunguje stiahnut
Neviete niekto kd...
Fotoalbumy
Ved čítaj hlavn...
A kde si to mam n...
Sekcia NA STIAHNU...
Užívateľské profily
Ahoj,vies mi posl...
čawko Milan mô...
:)
panele

Posledné downloady
TEP 22 full
TLP 21 full
Súpisky MAR2019
Súpisky FEB2019
Súpisky JAN2019
panele

Posledné 3 fotky
panele

Čítať tému
 Vytlačiť tému
Brankari
Emo1986
           Ahojte.Mam otazočku stiahol som si z thebreakaway.net subor brankari 2011 chcel som aby mi prerobilo vystroje brankarov ale v mojom NHL09 mi to nechce prerobit.viete my poradit niekto?dakujem

Momik
           Nevieme ti poradit, pretoze nevieme o aky subor sa jedna. Ale pokial si to stiahol z tbn, tak je velka pravdepodobnost, ze subor je v poriadku a ty si neurobil všetko, čo by si mal. Len teraz z fleku ma napada, ci si spustil bh import po instalacii, ci si spravne nainstaloval atd. Ale pokial ti to neurobilo, tak urcite robis nieco zle. Pripoj link, kde sa subor nachadza a ked bdue cas sa na to kuknem.

Emo1986
           www.thebreakaway....mp;id=3540
Upravil Momik dňa 11-12-2012 15:13

Emo1986
           Ahoj tak už sa mi to stalo aj pri cyberface.ja som si stiahol origo 09 z netu a do toho mi nechce to nainštalovat v tom ciernom okne pri inštalacii mi nabehuje eror pri suboroch.ale od vas adony my idu pekne mi ich do hry nainštaluje...

Momik
           V navode mas pisane:
1. Extrahuj vsetky subory do zlozky NHL 09
2. Spusti addon_installer09.bat
3. Spusti BHimport09.bat

To znamena, ze do zlozky NHL 09 musis premiestnit tych xxx suborov a spustit addon instaler a nasledne bhimport. Chybu mozno robis v tom, ze do zlozky NHL 09 premiestnis len zlozku s brankarskymi subormi. Ale tam musia byt priamo subory s brankarmi, cize goalies..., nie zlozka, kd esa nachadzaju.

Emo1986
           Ano to viem a potom spustim aj ten addon instalater.nabehne mi čierne okno a pri všetky suboroch ktore inštaluje mi nabehne eror....

Emo1986
           prave som si skusil nahodit nove loga khl aj nhl i internacionalne a facepaky tak to my pekne šlo nainštalovat a tiež som tie subory stiahol z thebreakaway....

Momik
           Stiahol som si to a nainstalovalo mi to bez erorov, vsetko bolo ok. Prikladam screen Jonasa Hillera z anaheimu, myslim, ze by to malo byt uz z toho nainstalovaneho.
www.freeimagehosting.net/t/doj1j.jpg

Emo1986
           Ano je to ono.vyskušam sa s tym pohrat ešte...ale dakujem.nevieš mi ešte poradit kde by som simohol stiahnut adon na zlepšenie grafiky?dakujem

Momik
           Nejake vylepsenie grafiky, pripravujeme aj my, ale az vo finalnom projekte. Ale na tbn je vylepsena nhlka TH_Project_NHL12_Interface. Ma to okolo 30 mb. Tak si skus stiahnut.

Emo1986
           ahoj skusal som instalovat aj brankarov samostatne a v tej čiernej kolonke ked sa instaluje mi vybehne error:gamedata/faces.viv has a invalid header...aka sineplatna hlavička v preklade...

Momik
           Viem preco ti to nejde a podla mojho nazoru, to nemoze ist nikomu pokial nezadefinuje hexalter. Tento problem som riesil par dni dozadu a preto to mne islo. Stiahni si z nasledujuceho linku upraveny addon instaler www.slovakaddons....ller09.rar

Emo1986
           super už to ide dakujem velmi pekne.

Prejdite na fórum:
panele

Kto je Online
Hostí Online: 30
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 8,350
Najnovší užívateľ: yxngmatuss
panele

Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

AdamPaperly
29-04-2025 23:49

Tak titul má kometa, 2 roky po sobě jdu na sedmý zápas abych viděl jak můj milovaný tým prohraje (/2)

Lomax075606
28-04-2025 10:48

Jinak Milan jak si tu přidal ten poslední odkaz soupisky april 25 mi v CZ do Sparty dá do brány Saláka to bude nějak špatně (/2) poslední co mi fungují je December 2024 Těším se tak na nový update a děkujeme za tvojí práci Smile

AdamPaperly
27-04-2025 14:56

Paráda, už se nemůžu dočkat. Jinak dneska všichni držet palce Pardubicím Smile máte u nás spoustu skvělých slovenských hráčů

Milan
25-04-2025 17:03

Už len Kometa,Pardubice a Sparta a česká liga je komplet

Milan
22-04-2025 18:43

AdamPaperly dakujem, dnes aktualizovana Plzen. bacil dm, dufam ze na novu sezonu uz toho bude aj pre nasu ligu daleko viac.Pyta si to update...

panele

Kalendár
May 2025

Ned Pon Uto Str Št Pia Sob
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
panele

Reklama
panele