Dobry den, pokusam sa vytvorit v NHL09 noveho brankara no zasekol som sa ne jednej veci. Chcem k brankarovi priradit vystroj a na to potrebujem zmenit ID hraca. Neviem to nikde v NHL View najst. Player ID je modrej farby a neda sa mi zmenit.
A druha otazka, je mozne priradit jednu brankarsku vystroj dvom brankarom naraz?
Nemeníš ID, ale meníš číslo (art) v kolonke Photo/Cyberface.
Samozrejme, že je možnožné priradiť jednu výstroj dvom aj trom aj sto brankárom a máš dve možnosti.
1. Obom priradíš rovnaké číslo (art), ktoré spomíname vyššie.
2. Jeden brankár má art napr. 1234, to znamená že jemu prislúcha napr. výstroj goalies_pads_1234.fsh, prípadne ak to máš aj cyberfaceom, tak FACE1234.fsh. Druhý brankár má art dajme tomu 5678, tak pokial máš výstroj dostupnú pod artom 1234, tak len to prepíšeš na goalies_pads_5678.fsh a naimportuješ do hry.
Pozor však na to, lebo FSH súbory sa dajú takto prepisovať a všetko funguje, prepisovanie BIG súborov je komplikovanejšie a ak ich prepíšeš, len na povrchu, tak ti addon fungovať nebude.
Ahoj Milan, stiahol som si verziu čo si dal na drive disk všetko ide ako má len hráči a zostavy su tam Neni teda su ale podľa originálnej verzie dal by si na Google disk ešte zostavy ktoré by som mohol doplniť alebo nejaku radu ako nato ?