Slovenské addony do NHL 09 - Diskusné fórum: Nejde mi spusiť NHL
Jn 17 2025 06:26:31

Novinky
Najčítanejšie za
7 dní 14 dní mesiac
Žiadne pridané novinky :(.
panele

Témy fóra
Najnovšie témy
cyberface
Tipsport Liga Dresy ...
Nový tvorcovia
dresy
Sezóna 21/22
Najhorúcejšie témy
Žiadne témy
panele

Posledné články
Návod na úpravu ma...
Kosice Champions League
slovan-to-khl_v1.0
Info
panele

Posledné komentáre
Novinky
Pokud chcete, aby...
Nahral som si tip...
Ahoj pls kde najd...
Články
teším sa keď t...
tak ale bolo by t...
Ved sú otrasné :(
Stránky
Brezno bude DETVA...
Ahoj,mam na Teba ...
Ty kokoos 10 E ?z...
Downloady
tep 22 full nejde...
nefunguje stiahnut
nefunguje stiahnut
Fotoalbumy
Ved čítaj hlavn...
A kde si to mam n...
Sekcia NA STIAHNU...
Užívateľské profily
Ahoj,vies mi posl...
čawko Milan mô...
:)
panele

Posledné downloady
TEP 22 full
TLP 21 full
Súpisky MAR2019
Súpisky FEB2019
Súpisky JAN2019
panele

Posledné 3 fotky
panele

Čítať tému
 Vytlačiť tému
Nejde mi spusiť NHL
kenpachi1973
           Dobrý deň Smile nainštaloval som si dnes NHL09 lebo som nemal čo hrávať so sestriným frajerom keďže fifa nás prestala baviť , a tak som hladal po internete a našiel som TEP13 . nainštaloval som ho Smile úspešná inštalácia Smile a aj inštalácia v cmd mi napísala patching successfully (alebo také niečo) . už som bol celý natešený že tam bude tipsport extraliga a podobné .. tak som to zapol , a nezaplo mi hru ani nič .. viete mi poradiť ? (Windows 10)

Momik
           Mas novy windows, na ktorom to nie je odskusane. Vseobecen by mala byt nhl nainstalovana mimo Program files a po instalacii treba hru pustat ako spravca. Nie dvojklikom. Ale neviem ci to na win10 pomoze. Uz s win8.1 boli problemy.

kenpachi1973
           nepomohlo , na akom windowse by to malo normálne bežať ? skúsim kompatibilitu Smile

kenpachi1973
           tak nie , nepomohla ani kompatibilita

Momik
           XP bez problemov;
Vista, win7 - treba mat nhl mimo program files, vypnuty firewall pri instalacii a pustat nhl cez spravcu;
Win8 - detto ako predtym avsak,treba vypnut nejaky proces (treba hladat na webe)
Win8.1, win10 - neprebadane Smile

kenpachi1973
           už som si s tým poradil

Momik
           Tak sa podel o skusenosti s ostatnymi Smile

powerforward

Momik napísal:

XP bez problemov;
Vista, win7 - treba mat nhl mimo program files, vypnuty firewall pri instalacii a pustat nhl cez spravcu;
Win8 - detto ako predtym avsak,treba vypnut nejaky proces (treba hladat na webe)
Win8.1, win10 - neprebadane Smile

Mam win7, instaloval som na C mimo program files pri vypnutom firewalle, crackol som, preskocil registraciu, spustil cez spravcu. Hra vobec nereaguje. Nevies poradit este nieco?

Momik
           Ak som spravne pochopil, tak ti hra nejde a este tam ani nemas addony. Tak si nieco zle nainstaloval. Ak tam nemas ziadny addon, tak by hra mala ist spustit aj ked je v program files a aj dvojklikom.

powerforward
           Presne tak. Nainstaloval som 09, mal som stiahnute dvoje varianty, aby nebola chyba v hre samotnej. Nainstaloval som to spravne, tak ako milion krat v zivote, crackol som tam kde je to nainstalovane, proste sa to nechce spustit.

Suvis to mozno bude mat s NHL04, ktoru som instaloval dva dni nazad, odvtedy mi prestala ist aj 08, ktoru som inak hraval pravidelne a nerobila problemy. To som z toho jelen.

merle
           Zdravím,
ja som mal tiež takýto problém, mám Windows 10, a po nainštalovaní TEP sa NHL nespustila. Mne osobne pomohlo z priečinka NHL odstrániť/premiestniť niekam inam browserengine.dll.
Potom už všetko fičalo.

Core
           Diky aj mne za rady, hra uz fachci Smile

messi10
           Urobil som ten isty krok že som odstranil ten isty subor a ked som spustil nhl09 ako spravcu tak mi nabehlo že nhl09 prestalo reagovat. Nespusti mi

messi10
           Možte mi niekto s tym pomoct skušal som to už vela krat a nic. Mam windows 7 ..dakujem

Mojzo77
           Mam Windows10 x64 po spusteni NHL ked hra nenabehne treba pravym tlacidlom mysi dole na panel uloh spustit spravcu uloh v nom otvorit viac podrobnosti a ukoncit ulohu Microsoft(C) Register Server (32-bit.) a hra sa spusti normalne.
Musim to robit pred kazdym spustenim ale hra bezi.

Momik
           Dakujeme za odozvu ako riesit problemy so spustenim nhl na novych systemoch. Mas aj v poriadku sezonu respektive dynasty v tom zmysle, ze tam mas len slovenske timy bez nemeckych?

kalnicky22
           Zdravím, písal som to už aj pod zložku TEP 15, ale mám pocit, že tu mi môžete poradit, naištaloval som NHL, stiahol TEP 15, nainštaloval som v poriadku, firevall vypnutý, NHL mimo program files, a aj tak po spustení NHL sa otvorí len klasická hra bez patchu, windows 8.1 - opravujem sa oproti príspevku z TEP 15. Dakujem za pomoc.

04tomas045
           ak hra po nainštalovaní modou nefičí treba urobiť toto.. Isť do zložky z hrou nájsť súbor browserengine.dll treba ho zmazať ale vymazať nepôjde takže CRT+ALT+Delete v procesoch nájsť Windows Server 32bit alebo niečo také maly by byť spustené 2 všetky ukončiť ulohu a hra sa sama zapne ..minimalizovať a odstraniť spomínaný súbor browserengine.dll Testované na windows 10 "" !!!

Prejdite na fórum:
panele

Kto je Online
Hostí Online: 3
Užívateľov Online: 0

Registrovaní užívatelia: 8,362
Najnovší užívateľ: Trci
panele

Odkazovač
Musíte byť prihlásený na prispievanie.

Milan
03-06-2025 17:46

Musis dat v zlozke s hrou BHImport,prebehne cierne okno a mas to

Martin Benco
03-06-2025 10:11

Ahoj Milan, stiahol som si verziu čo si dal na drive disk všetko ide ako má len hráči a zostavy su tam Neni teda su ale podľa originálnej verzie dal by si na Google disk ešte zostavy ktoré by som mohol doplniť alebo nejaku radu ako nato ?

DAVIDHORACEK
01-06-2025 15:00

dobrý den,neměl by někdo z vás cyberface František Gajdoš?děkuji za odpověd.

Milan
26-05-2025 21:15

Ďakujem za kompliment, vždy ma poteší, keď sa Vám moja robota páči, posúva ma to ďalej. A tak od 1.6. začínam makať na novej sezóne.

AdamPaperly
26-05-2025 20:31

Update parada, slo mi to stahnout i na tamte strance, jen to dele trvalo, konecne funguji i ruzne rezimy hry krom be a pro tedy. Paradni prace. diky!

panele

Kalendár
June 2025

Ned Pon Uto Str Št Pia Sob
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
panele

Reklama
panele